



版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、試卷第 =page 1 1頁,共 =sectionpages 3 3頁2022年河南省鄭州市中考二模英語試題學(xué)校:_姓名:_班級(jí):_考號(hào):_一、閱讀單選I always loved looking at this hidden lane (小路) as I drove my children to school. The lane is easily overlooked (忽視) because its between a pizza restaurant and a house. If you dont take the time to look to the left at the st
2、op sign, youll miss it.As you can see, the tree-lined lane is pretty in every season. I have pictures of the four seasons hanging in my home and at my workplace. Many people have asked me about them. When I tell them where I took the pictures, they are always surprised. Most of them probably never s
3、low down from their busy lives to notice the scenery so close to their home.Our family moved to Gibsonia, Pennsylvania more than 25 years ago, and we love living there. Gibsonia has beautiful hills and many, many huge old oak trees.I adore the natural beauty of the countryside throughout the year, f
4、rom the heavy snows of winter to the bright new greens of spring, and I hope to always live where the seasons change.Now my children have grown up and left home. My husband Ron and I can take many drives together, especially in the fall. We always go to the countryside. We love to discover the natur
5、al scenes along the roads in the countryside. Western Pennsylvania is a beautiful area with mountains, lakes and rivers, and we hope to discover more natural beauty there.As I get older, I value the peace and beauty of the countryside even more. This collection of photos of my favorite country lane
6、shows that if you take the time to look around, you will always discover something wonderful, no matter where you are. What an amazing country we live in!根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案。1What do we know about the lane?AIts small but busy.BIts behind a house.CIts not easily found.DIts on the right of the stop sign.2Man
7、y people dont believe that _.Athe pictures were taken so close to their homeBthe pictures were bought at a very high priceCthe writer can take such wonderful picturesDthe writer hung the pictures at her workplace3What can we learn about the writer according to the text?AShe is a nature lover.BShe wa
8、s born in Gibsonia.CShe is living with her children.DShe loves autumn best of all.4The underlined word “adore” has the same meaning as “_”.ArefuseBlikeCmindDprotect5The writer wrote the article to _.Ashow how busy her life wasBexpress how lonely she feltCask people to take photos of the beautyDencou
9、rage people to discover the beauty aroundImagine this, somebody hides free books on the subway for you to find and read. Sounds exciting? Well, British actress Emma Watson, 26, is doing it! She is known for acting as Hermione Granger in the Harry Potter movies. Watson hid 100 copies of a book called
10、 Mom&Me&Mom (2013) on Londons subway. The book is from US writer Maya Angelou. It tells about the writers relationship with her mother. Watson wrote of the book. “This book is one I have read before and is one of my favorites. I cant wait to hear your thoughts!” These books were put in different pla
11、ces on the subway. People saw Watson doing the same thing on the New York Subway this month.With each book, there is a handwritten note by Watson. She asked people to “take special care of the books” if they found them. She also wrote that “when you are finished, please leave it on the subway again
12、for someone else to find”.Watsons work is part of a movement called Books on the Underground. It calls on people to leave their books on the subway, so other people can enjoy them too.Hollie Belton, a woman in London, started the movement in 2012. She loves reading on the subway. She noticed that a
13、lot of people shared her habit, so she got the idea. Over the years, Belton has left over 2,000 books of her own. The movement has attracted more and more people.Watson is a book lover as well. Thats why she tried it. Earlier this year, Watson set up her own online book club Our Shared Shelf. She re
14、ads a book every month with others. Mom&Me&Mom is the clubs book for November.根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案,并將其標(biāo)號(hào)填入題前括號(hào)內(nèi)。6Who wrote the book Mom&Me&Mom?AMaya Angelou.BHollie Belton.CEmma Watson.DHarry Potter.7What can we know about Emma Watson from the text?AShe often takes the subway.BShe loves reading on the subwa
15、y.CShe is an actress who loves reading.DShe often writes books on the subway.8What can we infer (推斷) from the text?ASubways are the best place to sell books.BMore and more people begin to take the subway.CEmma Watson made a lot of money by selling books online.DEmma Watson likes sharing her feelings
16、 about books with others.9If a passenger finds a hidden book on the subway, _.Ahe must return it to Emma WatsonBhe can find a photo of Emmas in the bookChe can read it for free without taking it awayDhe can exchange his thoughts with Emma on the subway10The text mainly talks about _.AEmma Watsons fa
17、vorite bookBhow kind and helpful Emma Watson isCwhy Hollie Belton started the reading projectDa movement called Books on the UndergroundThe Fun dubbing is an English learning app. It includes many short videos. For example, there are the hottest American TV shows, cartoons and songs. Every video onl
18、y goes for one or two minutes. You can dub the videos to learn English. It increases the joy in learning a language. At the same time, you can improve your listening as well as your spoken English.When you are dubbing, you may find some words that you dont know. You just click (點(diǎn)擊) them. And the app
19、 will translate the words. You can also add them into your new word list. Its a good way to increase your vocabulary.Do you like singing karaoke? Now you can do it at home! With the K, you can be a superstar any time, anywhere. The K is a singing app. It has lots of functions (功能).Just like karaoke,
20、 the K gives an accompaniment (伴奏). When you are singing, it records your voice. The app also scores every line of your singing. So you can find the weak parts and practice them.The app also offers a place to have fun with your friends. You can sing songs together with them. Or you can compete with
21、them. If you like someone elses songs, you can leave a message or give them some flowers.ShaiShufang (曬書房) is an app that helps you divide your books in different classes. You only need to scan the books shape code (條碼). Then the app tells you information about the book.You can also share book lists
22、 with your friends in this app. If your friend has a book you want to read, just borrow it from him. With this app, you read more but spend less.ShaiShufang tells you what books are popular right now. When a new book is published, it also lets you know. You can add any book into your shopping list.
23、Through this app, you can also compare the prices of the book on shopping websites like Amazon and JD11Which of the following can you do according to the Fun dubbing?AWatch long funny videos.BLearn more new words.CImprove your written English.DOnly watch some old videos.12The K has the following fun
24、ctions except _.Ait can record your voiceBit can score your singingCyou can compete with your friendDyou can get help from a superstar13ShaiShufang can be used for _.Apracticing singingBlearning EnglishCreading more but spending lessDselling books more easily14What do these apps have in common?AThey
25、 are all for fun.BTheir functions are all single.CThey are all helpful to English learning.DThey can all make life convenient and interesting.15What does the text mainly talk about?ASome useful apps.BThe users of the apps.CGreat changes around us.DHow to choose proper apps.二、閱讀還原5選5Many friendships
26、are in school, and its important to find friends that share your interests. The following tips may be helpful in having a good social life a high school._16_ However, you shouldnt be afraid to make new ones. Meeting just one new person can lead you to many more friends and fun times. Be open to try
27、this out. It may work better than you think.Join a team or a club. _17_ You may want to try a club or sport that youve never tried before, many around to choose from._18_ Confidence attracts people and if you stay confident about yourself, youll soon have many friends to be around. Dont be afraid to
28、 go up to someone and introduce yourself._19_ Acting like someone that youre not will only get you in trouble later on. People may like the fake(虛偽的)side of you at first, but theyll soon discover it is all an act and then youll lose many friends you really like.Change your looks if possible. _20_ Ch
29、anging the way you look can bring out confidence you never knew you had.根據(jù)材料內(nèi)容,從下面五個(gè)選項(xiàng)中選出能填入文中空缺處的最佳選項(xiàng),使短文意思通順,內(nèi)容完整,并將其標(biāo)號(hào)填在相應(yīng)的答題線上。ABe yourself.BStay close to your old friends.CBecome confident and outgoing.DYou will meet people with similar interests.EIf you want a change, consider a new haircut or
30、 new clothes.三、完形填空When I was at the age of ten, I dreamed of building a music club in the future so that I could share my passion (激情) with people like me; I dreamed of _21_ thousands of audiences who admire my performance; I dreamed of standing on the center of the stage. _22_, these were just my
31、dreams when I was young.From the time I was young, I always try to immerse (沉浸) _23_ in music, so I learned piano, guitar, singing and so on. Then, when I was in Grade 10, I started to _24_ a band. At first, there were just 4 people in it, and all of us were not _25_ musicians, but we were crazy abo
32、ut what we were doing. I started to _26_ the band. Every week, there were always many days I came back home very late. My parents _27_ me that it was a waste of time because I spent my time for study _28_ an unrealistic dream.I knew that I was not a professional musician but I still wanted to work h
33、ard in my band. In the first half of the year of our band, we were not given even one _29_ to perform outside of the school. I was _30_, so I always told my friends that we had to do something to make us more _31_. So, I created a WeChat account (賬號(hào)) to _32_ our band to others. We got a little bit o
34、f fame little by little and I found that my real strength (長(zhǎng)處) was not on music itself, but rather on _33_ and managing. Soon, we received a (n) _34_ to perform in a study center. We were so excited that we finally got a chance to perform on a bigger stage. _35_, we got more fans and we were more an
35、d more popular. Now we have millions of fans around the world. No matter what happens to your life, you should always believe in yourself and hold on to your dreams.21AreceivingBlisteningCwatchingDbecoming22AThereforeBHoweverCInsteadDBesides23AitselfByourselfCmyselfDthemselves24AeducateBtakeCsupport
36、Dbuild25AprofessionalBenjoyableCsmoothDmoving26AmanageBshutChonorDattend27AtaughtBwarnedCpunishedDunderstood28AinBatCwithDon29AideaBreasonCchanceDresult30AexcitedBupsetCrelaxedDscared31AproudBintelligentCpopularDpolite32AintroduceBinfluenceCinterviewDrequire33AsuggestingBcreatingCmemorizingDorganizi
37、ng34ApostcardBinvitationCchallengeDchoice35ANormallyBFinallyCGraduallyDSuddenly四、短文選詞填空根據(jù)材料內(nèi)容,從下面幾個(gè)選項(xiàng)中選出能填入文中空缺處的最佳選項(xiàng),使短文意思通順,內(nèi)容完整,并將其標(biāo)號(hào)填在相應(yīng)的答題線上。and,like,love,happy,dress,they,also,as,miss,many,shirt,orFlowers are wonderful gifts in the world. Everyone likes them. Flowers stand for love, _36_ and s
38、o on. We all know it is popular to give flowers _37_ gifts for Mothers Day. We can see _38_ people holding flowers in arms on Mothers Day than on Fathers Day. Traditional gifts such as ties and _39_ are often for fathers, grandfathers and uncles. But why not send _40_ some spring flowers, a green pl
39、ant or another flower gift for Fathers Day? It is true that men _41_ have a soft side. Give your father some flowers on Fathers Day _42_ he is sure to be happy, or even excited.White and red roses are known to be the official flowers of Fathers Day. People wear a white rose to _43_ a father who pass
40、ed away and a red rose for a father who is healthy.Men love bright, hot colors _44_ yellow, orange and purple. Red roses and yellow ones are _45_ by most men and they become nice gifts for Fathers Day.Do you know your dads favorite flower or color? Next year try to buy your Fathers Day flowers to ma
41、ke him happy.五、短文語境提示填空閱讀短文,根據(jù)語篇要求填空,使短文通順、意思完整。Justin is an 18-year-old student. He _46_ thinking about how to spend his money during the summer vacation. He has saved about 300 dollars already. He plans to buy himself a computer with his money, _47_ he also wants to go for a trip with his friends.
42、 He cant do both because he doesnt have enough money. What should Justin do?It is often difficult for us _48_ make decisions in these kinds of situations. You want to see a concert on Saturday, but it is also your mothers birthday and you do not want to let her down. _49_this case, you dont have eno
43、ugh time to go to both places. You must make _50_ decision.You must think about what should be done first.You should consider that seriously.六、填寫適當(dāng)?shù)木渥友a(bǔ)全對(duì)話根據(jù)下面的對(duì)話情景,在每個(gè)空白處填上一個(gè)適當(dāng)?shù)木渥樱箤?duì)話的意思連貫、完整。A: Tom, long time no see. How have you been lately?B: _51_.Thank you. Ive just come back from Dali.A: Really
44、? I know Dali is beautiful, a good place to relax.B: Thats true. I spent May Day there. _52_?A: I just stayed at home doing my homework. You know, I have little time left for the entrance examinations to high school.B: You are having a hard time. But you can have a good rest after the exams.A: I hop
45、e so. I am going to visit my grandparents in Qingdao.B: Sounds good! _53_?A: Ill swim and go fishing in the sea.B: _54_?A: Yes. I once won the swimming championship at 13.B: Wow! _55_?A: Ten days or so. I want to spend more time with my grandparents.B: So sweet. By the way, wish you a good result fo
46、r the exams.A: Thank you! I will try my best.七、話題作文56生活中我們有許許多多的第一次,比如第一次騎車、第一次做飯、第一次旅行它們像一串串腳印,永駐在我們成長(zhǎng)的道路上。請(qǐng)以“My first _”為題用英語寫一篇80詞左右的短文,分享你的嘗試和體驗(yàn)。要求:1. 首先把題目補(bǔ)充完整;2. 文中不得出現(xiàn)真實(shí)的人名、校名;3. 可結(jié)合實(shí)際情況進(jìn)行適當(dāng)發(fā)揮。My first _答案第 = page 1 1頁,共 = sectionpages 2 2頁參考答案:1C2A3A4B5D【解析】【導(dǎo)語】本文是一篇記敘文。文章主要內(nèi)容是作者通過敘述自己的經(jīng)歷,鼓勵(lì)
47、人們從快節(jié)奏的生活中慢下來,發(fā)現(xiàn)周圍的美。1細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中“The lane is easily overlooked”可知,這條小路很容易被忽視,由此可知它不容易被人找到。故選C。2推理判斷題。根據(jù)第二段“When I tell them where I took the pictures, they are always surprised. Most of them probably never slow down from their busy lives to notice the scenery so close to their home.”可知,作者拍的照片是離她們家
48、很近的風(fēng)景,很多人都對(duì)此感到很驚訝,由此可知很多人都不相信作者拍的是離她們家很近的風(fēng)景。故選A。3推理判斷題。根據(jù)第四段可知,作者喜歡鄉(xiāng)村的自然美,希望永遠(yuǎn)生活在四季更替的地方,由此可知她應(yīng)是一個(gè)喜歡自然的人。故選A。4詞句猜測(cè)題。結(jié)合第四段“and I hope to always live where the seasons change.”和選項(xiàng)可知,作者希望永遠(yuǎn)生活在四季更替的地方,由此可知她應(yīng)是一個(gè)喜歡自然美的人,“adore”應(yīng)和“l(fā)ike”意思相同。故選B。5推理判斷題。根據(jù)最后一段“.if you take the time to look around, you will a
49、lways discover something wonderful, no matter where you are.”可知,作者告訴我們?nèi)绻覀兓〞r(shí)間環(huán)顧四周,不論在哪里,我們總會(huì)發(fā)現(xiàn)一些奇妙的東西,由此可知作者寫這篇文章的目的是鼓勵(lì)我們?nèi)グl(fā)現(xiàn)周圍的美。故選D。6A7C8D9C10D【解析】【導(dǎo)語】本文是一篇說明文。文章主要介紹了一個(gè)叫“地鐵上的書本”的活動(dòng)。6細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段“The book is from US writer Maya Angelou.”可知,這本書的作者是Maya Angelou。故選A。7細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段“She is known for acting
50、 as Hermione Granger in the Harry Potter movies.”可知,Emma Watson是電影哈利波特中女主角的扮演者;根據(jù)最后一段“Watson is a book lover as well.”可知,她也是一個(gè)愛書的人;由以上可知,Emma Watson是一個(gè)愛讀書的女演員。故選C。8推理判斷題。根據(jù)最后一段“.Watson set up her own online book club Our Shared Shelf. She reads a book every month with others.”可知,Watson成立了自己的線上讀書俱樂部,
51、并每個(gè)月和成員們一起讀一本書,由此可知她喜歡和他人分享自己的讀書感受。故選D。9推理判斷題。根據(jù)第一段“Somebody hides free books on the subway for you to find and read.”可知,當(dāng)乘客找到書本之后是可以免費(fèi)閱讀它的;根據(jù)第三段“.when you are finished, please leave it on the subway again for someone else to find”可知,書本讀完之后要放回地鐵,也就是說書本是不能帶走的;由以上可知選項(xiàng)C符合文意。故選C。10主旨大意題。通讀全文可知,本文主要介紹了一個(gè)
52、叫“地鐵上的書本”的活動(dòng)的相關(guān)信息。故選D。11B12D13C14D15A【解析】【導(dǎo)語】本文主要介紹了三個(gè)有用的軟件。11細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文中“When you are dubbing, you may find some words that you dont know.You can also add them into your new word list. Its a good way to increase your vocabulary.”可知當(dāng)你配音的時(shí)候,你會(huì)發(fā)現(xiàn)新單詞,所以可以學(xué)到更多詞匯,故選B。12細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文中“When you are singing, it
53、records your voice. The app also scores every line of your singing.The app also offers a place to have fun with your friends. You can sing songs together with them”可知它可以記錄下你的聲音,為你的歌唱打分,也可以和朋友比賽,故選D。13細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文中“With this app, you read more but spend less.”可知有了這個(gè)應(yīng)用,你可以閱讀更多,但花費(fèi)更少,故選C。14推理判斷題。第一個(gè)軟件可以增加
54、學(xué)習(xí)英語的樂趣,第二個(gè)軟件可以增加唱歌的樂趣,第三個(gè)軟件可以幫助分類圖書,使閱讀更加便捷;根據(jù)三個(gè)軟件的介紹,可知它們的共同點(diǎn)是使我們的生活方便和有趣,故選D。15主旨大意題。通讀全文可知本文主要介紹了三個(gè)有用的軟件,故選A。16B17D18C19A20E【解析】【導(dǎo)語】本文是一篇議論文,主要給出中學(xué)社交友誼形成的幾點(diǎn)建議。16根據(jù)“However, you shouldnt be afraid to make new ones”可知后文轉(zhuǎn)折,表示不要害怕結(jié)交新朋友??赏茰y(cè)上一句講的是和老朋友保持聯(lián)系,故選項(xiàng)B“和老朋友保持聯(lián)系”符合語境,故選B。17根據(jù)“Join a team or a c
55、lub.”可知作者講的是要加入一個(gè)團(tuán)隊(duì)或俱樂部,因?yàn)檫@里都是有相同愛好的人,故選項(xiàng)D“你將遇到有相同興趣的人”符合語境,故選D。18根據(jù)“Confidence attracts people and if you stay confident about yourself, youll soon have many friends to be around”可知后文講的是要自信,故選項(xiàng)C“變得自信和開朗”符合語境,故選C。19根據(jù)“Acting like someone that youre not will only get you in trouble later on.”可知后文講的是偽
56、裝成別人會(huì)招致麻煩,故要做自己。故選項(xiàng)A“做自己”符合語境,故選A。20根據(jù)“Change your looks if possible.”可知后文圍繞外表展開,故選項(xiàng)E“如果你想要改變,考慮一個(gè)新發(fā)型或新衣服”符合語境,故選E。21A22B23C24D25A26A27B28D29C30B31C32A33D34B35C【解析】【導(dǎo)語】本文介紹了作者如何創(chuàng)建樂隊(duì),然后一點(diǎn)一點(diǎn)地出名?,F(xiàn)在他們?cè)谑澜绺鞯赜谐汕先f的粉絲。從中我們知道無論你的生活發(fā)生了什么,你應(yīng)該相信自己,堅(jiān)持自己的夢(mèng)想。21句意:我夢(mèng)想著接受成千上萬的觀眾欣賞我的表演。receiving接受,是及物動(dòng)詞;listening聽,是不
57、及物動(dòng)詞;watching觀看,是及物動(dòng)詞;becoming變得,是不及物動(dòng)詞。此處接賓語thousands of audiences,可知,此處用及物動(dòng)詞,結(jié)合句意,此處表示接受到很多觀眾,故選A。22句意:然而,這些只是我小時(shí)候的夢(mèng)想。Therefore因此;However然而;Instead代替;Besides而且。根據(jù)前一句表示我的夢(mèng)想,后一句表示這些只是我小時(shí)候的夢(mèng)想,前后表示轉(zhuǎn)折關(guān)系,因此用連詞however,故選B。23句意:從我小時(shí)候開始,我總是讓自己努力沉浸在音樂中,所以我學(xué)習(xí)鋼琴,吉他,唱歌等等。itself它自己;yourself你自己;myself我自己;themsel
58、ves他們自己。此處主語是I,對(duì)應(yīng)的反身代詞是myself,故選C。24句意:然后,當(dāng)我上10年級(jí)的時(shí)候,我開始建立了一個(gè)樂隊(duì)。educate教育;take拿走;support支持;build建立。根據(jù)后文的“At first, there were just 4 people in it,”可知,此處表示我建立了一個(gè)樂隊(duì),故選D。25句意:剛開始,它里面只有4個(gè)人,我們不都是專業(yè)的音樂家,但是我們對(duì)我們正在做的事著迷。professional專業(yè)的;enjoyable愉快的;smooth光滑的;moving令人感動(dòng)的。根據(jù)后文的“I knew that I was not a profess
59、ional musician but I still wanted to work hard in my band.”可知,我們不都是專業(yè)的音樂家,故選A。26句意:我開始管理這個(gè)樂隊(duì)。manage管理;shut關(guān)上;honor尊敬;attend參加。根據(jù)前文的“Then, when I was in Grade 10, I started toa band.”可知,我建立了樂隊(duì),因此要管理樂隊(duì),故選A。27句意:我的父母警告我這是浪費(fèi)時(shí)間,因?yàn)槲一ㄙM(fèi)學(xué)習(xí)時(shí)間在一個(gè)不現(xiàn)實(shí)的夢(mèng)想上。taught教;warned警告;punished懲罰;understood理解。根據(jù)“it was a wast
60、e of time because I spent my time for studyan unrealistic dream.”可知,我在浪費(fèi)時(shí)間,把學(xué)習(xí)時(shí)間花費(fèi)在一個(gè)不現(xiàn)實(shí)的夢(mèng)想上,因此我的父母在警告我,故選B。28句意:我的父母警告我這是浪費(fèi)時(shí)間,因?yàn)槲一ㄙM(fèi)學(xué)習(xí)時(shí)間在一個(gè)不現(xiàn)實(shí)的夢(mèng)想上。in在里;at在;with和一起;on在上面。spend time on sth表示“花費(fèi)時(shí)間在某物上”,故選D。29句意:在樂隊(duì)的前半年,我們連一次校外表演的機(jī)會(huì)都沒有。idea主意;reason原因;chance機(jī)會(huì);result結(jié)果。one chance to do sth表示“做某事的一個(gè)機(jī)會(huì)”,
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 感染科年度工作計(jì)劃與實(shí)施方案
- 汽車分期付款合同注意事項(xiàng)詳解
- 銷售團(tuán)隊(duì)激勵(lì)方案設(shè)計(jì)與實(shí)施技巧
- 建筑施工合同管理規(guī)范匯編
- 立交橋鋼箱梁施工方案試卷教案(2025-2026學(xué)年)
- 公司招賢納士人才測(cè)評(píng)方案
- 建筑工程質(zhì)量保證技術(shù)方案匯編
- 沒拿預(yù)售合同(標(biāo)準(zhǔn)版)
- 師徒結(jié)對(duì)教學(xué)活動(dòng)方案與實(shí)施
- 城市智慧停車系統(tǒng)方案介紹
- SF6設(shè)備帶壓封堵技術(shù)規(guī)范2023
- 大數(shù)據(jù)與人工智能在冶金產(chǎn)業(yè)的應(yīng)用-洞察闡釋
- 規(guī)范口腔種植管理制度
- 山場(chǎng)林木出售協(xié)議書
- 監(jiān)理工程師借調(diào)合同協(xié)議書范本三方版5篇
- 培養(yǎng)“最好的我”新時(shí)代品質(zhì)少年-學(xué)校課程規(guī)劃與實(shí)施方案
- 員工調(diào)薪申請(qǐng)表
- 2025年全球及中國(guó)晶須碳納米管行業(yè)頭部企業(yè)市場(chǎng)占有率及排名調(diào)研報(bào)告
- 高警示藥品管理經(jīng)驗(yàn)分享培訓(xùn)課件
- 犁底層重構(gòu)施工方案
- 《工商管理專業(yè)導(dǎo)論》課件
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論