版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、高考題型組合規(guī)范練7模塊三Unit1閱讀理解題組練速度(35mins).閱讀理解ABrokenWings1-4 Aug:Musical adaptation of the poet Kahlil Gibrans 1912 masterpiece.Set in New York in 1923,it transports you to turn-of-the-century Beirut.7:30pm (& 2:30pm 4 Aug).Tickets:10-96.50.Theatre Royal Haymarket,Haymarket,SWIY 4HT.T:020-7930 8800.E7.St
2、ation:Piccadilly Circus.ChicagotheMusicalMartin Kemp stars as Billy in this jazz musical based on real murder cases which shocked Chicago in the 1920s.Mon-Sat 7:30pm;Wed & Sat 2:30pm.Tickets:25-150.www.phoenixtheatrelondon.co.uk.Phoenix Theatre,110 Charing Cross Rd,WC2HOJP.T:0843-316 1082.E7.Station
3、:Tottenham Court Road.DreamgirlsMusical about a female singing group from Chicago.Classic songs include IAmTellingYouImNotGoing,IAmChanging,and ListenandOneNightOnly.Join these friends as they go on a musical rollercoaster ride through a world of fame,fortune and the ruthless realities of show busin
4、ess,testing their friendships to the very limit.Mon-Sat 7:30pm;Wed & Sat 2:30pm.Tickets:15-75..savoy.Strand WC2R OET.T:0844-871 7687.E8.Station:Covent Garden.EverybodysTalkingaboutJamieThis feel-good musical is set on a council estate in Sheffield,northern England,and tells the s
5、tory of 16-year-old Jamie and how he overcomes bullies and prejudice.This is inspired by a true bully story.Mon-Sat 7:30pm;Wed & Sat 2:30pm. Tickets:20-85.www.everybodystalkingaboutjamie.co.uk.Apollo Theatre,31 Shaftesbury Ava WID 7ES.T:0330-333 4809.E7.Station:Piccaddly Circus.1.Which number can on
6、e call to get more information on the musical about a murder story?A.020-7930 8800.B.0843-316 1082.C.0844-871 7687.D.0330-333 4809.2.Which of the musicals isnt set in the U.S.?A.Dreamgirls.B.Chicago the Musical.C.Broken Wings.D.Everybodys Talking about Jamie.3.If one wants to enjoy classic songs,whi
7、ch website should he visit to book tickets?A.www.trh.co.uk.B.www.phoenixtheatrelondon.co.uk.C..savoy.D.www.everybodystalkingaboutjamie.co.uk.BUPS(聯(lián)合包裹) driver Ryan Arens was making his rounds near a pond in Bozeman,Montana,when he heard an unearthly sound.“Like a cry for help,” h
8、e told the Dodo.It was December 2019,and about 15 feet from the frozen banks was the source of that crya half-submerged brown-and-white wirehaired hound(獵犬),struggling to hold to a thin layer of ice.How she got there no one knows,but an elderly man was already on the scene.Hed entered the pond in a
9、rowboat and was trying hard to cut the ice with a rock to create a path to the dog.It was slow going,and Arens,44,thought he stood a better chance.“Animals are my weakness,” he told the GreatFallsTribune,explaining why he took off his clothes without hesitation,even though the temperature was very l
10、ow,and took over the rowboat.His heart thumping,Arens slid closer to the dog and used the other mans rock to smash away at the ice.He gave one strong hit and slipped off the boat,falling into 16 feet of freezing water.He resurfaced in time to see the dog going under.Using nervous energy to keep warm
11、,he swam about five feet toward her,took hold of her collar,and pulled her to the ice.He then lifted the dog into the boat and slid it back to the shore,where anxious bystanders carried the dog to the home of the elderly man,a retired veterinarian.Once in the house himself,Arens jumped into a warm s
12、hower with the dog until they both felt warm.A few more minutes in the pond,the vet told Arens,and she would have likely suffered cardiac arrest(心臟驟停).The next day,Arens was back working the same neighbourhood when the dogs owner came over to thank him for saving Sadie.“Would you like to meet her?”
13、he asked.He opened the door to his pickup(皮卡),and Sadie rushed out.She made a beeline for Arens,leaping on him and bathing him in wet kisses.“That special delivery,”says Arens,“was the highlight of my UPS career.”4.What does the underlined word “unearthly” most probably mean?A.Terrifying.B.Strange.C
14、.Interesting.D.Pleasant.5.What was an elderly man doing when Ryan Arens arrived on the scene?A.He was skating on the ice.B.He was rowing in the pond.C.He was trying to save the dog.D.He was walking on the path.6.What does the third paragraph mainly tell us?A.How Arens fell into the water.B.How Arens
15、 rescued the dog.C.How dangerous it was in freezing water.D.Who the dog belonged to.7.What did Sadie do when its owner opened the door of the pickup?A.She jumped on him.B.She kissed him.C.She ran directly to Arens.D.She remained still.CWhen people think about British music,for the most part they thi
16、nk about the 60s or 70s with the likes of The Beatles and The Rolling Stones or more modern artists like Adele or Ed Sheeran.However,stuck between these two ages was,in my opinion,British musics best period.The 90s were an optimistic time for Britain and indeed Europe,with the economy recovering fro
17、m the lows of the 80s and the Cold War ending.One of the defining features of 90s music was the birth of “Britpop”.This was a style of pop music that aimed to promote “Britishness” and commonly featured electric guitars,drums and male singers.Britpop was the style used by world-famous bands such as
18、Oasis,Blur,Pulp and Suede who became known as “The Big Four”.The summer of 1995 was dominated by the “Battle of Britpop” which was between Blur and Oasis for the number one spot.Eventually,Blur won the battle and Oasis settled for second.However,the 90s werent only for the boys,with major female gro
19、ups also finding fame,the most well-known of which were “the Spice Girls” who were extremely popular in Britain and around the world.Once again they promoted “Britishness” and had catchy melodies and lyrics,but they also started the “Girl Power” movement which helped empower girls and women worldwid
20、e.It isnt too far to assume that without their music,many female singers and artists who we love today would not have had the confidence to pursue their dream.British music may have had many great times,however the 90s are often overlooked.Although I was not alive to enjoy the music properly,the 90s
21、 had a huge impact on British culture that can be felt today and I feel that the decade should get the recognition it deserves!8.What can we infer from the first paragraph?A.The Cold War came to an end in the 80s.B.Britains economy began to pick up in the 90s.C.The Beatles represented the best Briti
22、sh music.D.Adele is better than Ed Sheeran in modern music.9.What is Paragraph 2 mainly about?A.Britpop.B.Britishness.C.The Big Four.D.Battle of Britpop.10.Whats the most important influence of “the Spice Girls” according to the text?A.Promoting “Britishness”.B.Empowering girls and women.C.Creating
23、catchy melodies.D.Finding fame for female groups.11.The writer thinks the impact of the 90s music on British culture is .A.underestimatedB.well-recognizedC.fairly evaluatedD.reasonably doubtedDThe kakapo,a bird that lives in New Zealand,is not designed for survival.Weighing up to 4 kilograms,it is t
24、he worlds fattest parrot.It mates(交配) only when the rimu tree is in fruit,which happens every few years.It developed gradually in the absence of land-based natural enemies,so instead of flying above the trees it walks like a duck across the dry forest floor.When it moves unsteadily across something
25、that might kill it,it will stand still.Such unusual characteristics turned it into fast food for human settlers,and for the cats and rats they brought with them.It seemed to have disappeared by the 1970s,until scientists came across two undiscovered populations in the countrys south.These survivors
26、were eventually moved to small enemy-free islands,where researchers have spent decades trying to get them to breed(繁殖).The scientists patience is finally rewarded.The rimu was in fruit this year,and more than 80 chicks hatched,making this the best breeding season on record.Many have survived into ad
27、olescence,increasing the number of adult kakapos by a third,to 200 birds.Another danger to the kakapo is a lack of genetic diversity.This is one reason why fewer than half of kakapo eggs hatch.By arranging the genome(基因組) of every living bird,scientists can identify closely-related individuals and p
28、ut them on different islands.Every bird is fitted with something to track its slightest movement.If a female mates with an “unsuitable” male,the process can be stopped.All these efforts cost almost New Zealand $1.3 million this breeding season.Yet the kakapos future still looks unsafe.Earlier this y
29、ear a severe disease tore through the population.And tiny as the number of kakapos is,space is running out on the two islands where most of them live.New enemy-free settlement must soon be found.12.Which of the following is a danger for the survival of the kakapo?A.It is the smallest bird in the wor
30、ld.B.It lacks exercise and usually stands still.C.It adapts slowly in genetic development.D.It cant respond actively when facing danger.13.In what way may the scientists patience be rewarded?A.Adequate food supply for kakapos was guaranteed.B.New settlements for kakapos were eventually found.C.Kakap
31、os were becoming increasingly aggressive.D.Kakapos birth rate reached the highest level.14.Why did the scientists put kakapo in different islands?A.To stop closely-related kakapos mating.B.To increase the population of kakapos.C.To stop females mating with males.D.To hatch more kakapos eggs.15.What
32、does the author think of the efforts to protect the kakapo in New Zealand?A.Successful.B.Unsafe.C.Doubtful.D.Inadequate.閱讀七選五College is the time when youre expected to focus on your path in life.But its also the time youre the least equipped to have any long-term plan.1.The whole process can be divi
33、ded into three stages.The first is “gathering fuel”.This means building up your skills,learning from different experiences and developing a network of people who you trust and who trust you.And this is a stage that requires patience and a willingness to identify your own weaknesses and work on them.
34、If you complete this stage with a growing sense of what you love to do and what you are good at,2.The second stage is “burning fuel”.This is the time to improve the skills youve obtained through experiences,the people youve met along the way and the recognition of what you should do.3.We want to get
35、 where were going in a hurry,but that hardly works.4.Simply speaking,its about staying strong,while turning an eye towards what lies ahead.Its a surprisingly long journey and most people underestimate it.You cant expect an ideal life to happen by itself.You must recognize that no matter where you ar
36、e on the path,each step is there to teach you something,feeding you that fuel.If youre not doing what you want,you need more fuel so go out and get it.5.A.you are winningB.that will come trueC.The last part is “saving fuel”D.The final part is “filling fuel”E.Here are some tips on how to aim your sig
37、hts into the futureF.It seems that most of us try to jump straight to the next stageG.And if youre doing what you want,keep moving and dont settle模塊三Unit1閱讀理解題組練速度.【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇應(yīng)用文。文章介紹了一些音樂劇的演出安排情況。1.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)ChicagotheMusical部分的“MartinKempstarsasBillyinthisjazzmusicalbasedonrealmurdercaseswhichshock
38、edChicagointhe1920s.”及“T”可知,想要了解更多這部關(guān)于謀殺故事的音樂劇,你可以撥2.D細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)EverybodysTalkingaboutJamie部分的“Thisfeel-goodmusicalissetonacouncilestateinSheffield,northernEngland”可知,EverybodysTalkingaboutJamie這部音樂劇不是以美國為背景。3.C細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Dreamgirls部分的“ClassicsongsincludeIAmTellingYouImNotGoin
39、g,IAmChanging,andListenandOneNightOnly”“.savoy.”可知,如果想欣賞古典歌曲,應(yīng)該去.savoy.網(wǎng)站訂票。【語篇導(dǎo)讀】本文是記敘文。文章介紹了一位汽車司機從冰水中救出一只寵物狗的過程。4.B詞義猜測題。根據(jù)下文的“Likeacryforhelp”猜測,該單詞的意思相當(dāng)于“奇怪的”,所以選B項。5.C細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的“butanelderlymanwasalreadyonthescene.Hedenteredthepondinarowboatandwastryi
40、nghardtocuttheicewitharocktocreateapathtothedog.”可知,那個人試圖救那只狗。6.A主旨大意題。根據(jù)第三段中的“Hegaveonestronghitandslippedofftheboat,fallinginto16feetoffreezingwater.”可知,這里介紹的是他怎么掉進水里去的。7.C細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段中的“Sadierushedout.ShemadeabeelineforArens”可知,Sadie直接跑向了Arens?!菊Z篇導(dǎo)讀】本文是一篇說明文。文章主要描述了英國90年代音樂特征及影響,如:“英國流行音樂”的誕生,“辣妹”(TheSpiceGirls)組合等。8.B推理判斷題。根據(jù)第一段最后一句“The90swereanoptimistictimeforBritainandindeedEurope,withtheeconomyrecoveringfromthelowsofthe80sandtheColdWarending.”可知,90年代對英國乃至歐洲來說都
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 魯東大學(xué)《國際關(guān)系史專題》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 滄州職業(yè)技術(shù)學(xué)院《環(huán)境水文學(xué)》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 寧波衛(wèi)生職業(yè)技術(shù)學(xué)院《計算機科學(xué)與技術(shù)發(fā)展前沿》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 廣西建設(shè)職業(yè)技術(shù)學(xué)院《環(huán)境科學(xué)與技術(shù)前沿與研究方法》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 山西工程科技職業(yè)大學(xué)《數(shù)據(jù)挖掘概論》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 寧夏民族職業(yè)技術(shù)學(xué)院《二維設(shè)計基礎(chǔ)1》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 山西師范大學(xué)現(xiàn)代文理學(xué)院《大數(shù)據(jù)開發(fā)與應(yīng)用》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 竹材產(chǎn)品創(chuàng)新路徑分析報告
- 遼寧職業(yè)學(xué)院《虛擬現(xiàn)實引擎技術(shù)》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 長春科技學(xué)院《幼兒心理輔導(dǎo)》2024-2025學(xué)年第一學(xué)期期末試卷
- 十五五林業(yè)建設(shè)總結(jié)和十五五林業(yè)發(fā)展規(guī)劃思路-0-圖文
- 財務(wù)分析入門從零開始學(xué)
- 2025年航拍無人機駕駛員(五級)職業(yè)技能鑒定理論考試題庫(含答案)
- 秋冬常見傳染病預(yù)防知識
- 事業(yè)單位人事管理制度改革與發(fā)展
- 生父母或監(jiān)護人同意送養(yǎng)的書面意見
- 錢大媽合同協(xié)議書
- 育苗基地轉(zhuǎn)讓合同協(xié)議
- 靜脈治療的質(zhì)量管理
- 腦-耳交互神經(jīng)調(diào)控-全面剖析
- 銀行業(yè)務(wù)反欺詐機制建設(shè)與實踐試題及答案
評論
0/150
提交評論