蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)_第1頁
蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)_第2頁
蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)_第3頁
蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)_第4頁
蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)_第5頁
已閱讀5頁,還剩86頁未讀 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

蘇州健雄職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招《英語》考試參考題庫(含答案)

1.1knowlittleaboutherinterests,becausewetalkaboutwo

rkwhenwemeet.

A、quietly

B、carefully

C、slowly

D、mainly

答案:D

2.-Howmucharetheseoranges?—

A、Idon'tlikeoranges.

B、Theyareonsalenow.

C、Thepriceissoexpensive.

D、Fifteenyuan.

答案:D

3.WehadhopedthatMikewouldanswerthatquestion,butherem

ained.

A、cool

B、silent

C、ready

D、calm

答案:B

4.Thereisparkinthecentreofthecity.

A、a

B、an

C、the

D、/

林室,A

5.Eightypercentofthestudentsinthisschoolthreetofivetimesa

week.

A、exercises

B、exercise

C、exercising

D、toexercise

答案:B

6.—Isthebasketballunderthedeskyours?—Noit'smy.He

leftittherejustnow.

A、sisters/

B、brothels

C、sisterrs

D、brothers/

答案:B

7.Pleaseknockatthedooryoucomeintotheroom.

A、when

B、assoonas

C、before

D、after

答案:C

8.Heisastudentof.

A、ClassSecond

B、theClassTwo

C、ClassTwo

D、SecondTwo

答案:C

B小心輕放

(S)

禁止?笛

9.NoPassingD.

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:C

lO.Weshouldservealloftheguests,

A、care

B、careful

C、carefully

D、carefullier

答案:C

ll.Theplaneflewthecity.

A、across

B、past

C、through

D、over

答案:D

12.Nowadaysschoolsshouldcareforthefullofastudents

talents.

A、satisfaction

B、development

C、communication

D、preparation

答案:B

13.Hedidn,tthemeetingyesterday.

A、attend

B、joinin

C、join

D、takepartin

答案:A

14.Thebeautifulradiome30dollars.

A、spent

B、paid

C、cost

D、took

答案:C

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:A

16.—Wow,yourdressissobeautiful.Couldyoutellme?一

OhzIboughtitinanonlinestore.

A、whenyouboughtit

B、whereyouboughtit

C、howmuchyouspentonit

D、howlongyouhavehadit

答案:B

17.travellerscometovisitourcityeveryyear.

A、Hundredof

B、Hundredsof

C、Fivehundreds

D、Hundred

答案:B

18.—Whoisthatgirlred?Sheismysister.

A、on

B、with

C、under

D、in

答案:D

19.Duringourholidays,weshouldavoidupatnight.

A、stay

B、tostay

Cxstayed

D、Staying

答案:D

20.—Linda,whodidyougoonvacationwith?—wasfree,

soIwentalone.

A、Everybody

B、Anybody

C、Nobody

D、Somebody

答案:C

21.—WhatdidMarysaytoyou?—Sheaskedme

A、whenourteacherwillcomeback

B、whereMikegoes

C、whyIlikedthebeefnoodles

D、iftherearenewwordsinthearticle

答案:C

22.-How'stheyoungman?—

A、He'stwenty.

B、He'sadoctor.

C、He'smuchbetter.

D、He'sDavid.

答案:C

23.--WhichisTom?—Heisofthetwoboys.

A、tall

B、taller

C、thetaller

D、thetallest

答案:c

24.1apostcardtomyfriendinChangshaaweekago.

A、send

B、sent

C、sended

D、sends

答案:B

25.Theearthquaketookplacetwopasteightthemor

ningofApril20th.

A、in;on

B、on;in

C、at;in

D、at;on

答案:D

26.Youcanyourdictionary.

A、used

B、using

Cxbeusing

D、use

答案:D

27.Thereachesscontestinourschoolnextmonth.

A、have

B、be

C、willhave

D、willbe

答案:D

28.abusyafternoon!

A、How

B、What

C、Which

D、Wish

答案:B

29.-MayIborrowyourdictionary?—.IlentittoXiaoLinjust

now.

A、OK

B、Sorry

C、Certainly

D、Hereyouare

答案:B

30.--Fmsorrytotroubleyou,MissZhou.

A、Fine,thankyou.

B、Itzsverykindofyou.

C、Thesametoyou.

D、Itdoesn'tmatter.

答案:D

31.—CouldyouhelpmewithmyEnglish?—

A、Goodluck.

B、Thanks.

C、Notatall.

D、Withpleasure.

答案:D

32.—Whatswrong,dear?—

A、Ididn'tgotoschool.

B、Ihaveaterribleheadache.

C、Itookthekidsshoppingtoday.

D、Itisabeautifuldress.

答案:B

33.—doesshelive?—Shelivesinthesameneighborhoodas

me.

A、What

B、Where

C、Which

答案:B

34.—Mycomputerbrokeyesterdayandallmyhomeworkwasgone.

一Irememberyoujustboughtitlastweek

A、Howcome?

B、Don*tworry.

C、Notatall.

D、Sowhat?

答案:A

35.Mybrotherisactor.Heworksveryhard.

A、a

B、an

C、the

D、one

答案:B

36.WehavemadeatourplantoSydney.

A、twoday

B、twodays

C、two-day

D、two-days

答案:C

37.—youadoctorwhenyougrowup?Yes,Iam.

A、Will;goingtobe

B、Are;goingtobe

C、Are;/

D、Will;be

答案:B

38.Whatsthepriceandwhatsortofdoyouoffer?

A、advantage

B、account

C、display

D、discount

答案:D

39.Mostofusfounddifficulttofinishtheworkinsuchash

orttime.

A、this

B、which

C、what

D、it

答案:D

4O.Therearesixtyinanhour.

A、hours

B、days

C、minutes

D、seconds

答案:C

41.Thinkitover,youwillworkoutthemathproblem.

A、or

B、so

C、and

D、but

答案:C

42.Anoldwantstoseeyou.

A、people

B、personC.thepeopleD.theperson

答案:B

43.Youzdbetterhurry.Theplanewillatsixo'clock.

A、takeoff

B、takeafter

C、takeover

D、takedown

生室,A

44.—Whatwouldyouliketosaytoyourbeforeleavingscho

ol?—Fdliketosay"Thankyouverymuch!"

A、workers

B、nurses

Cxwaiters

D、teachers

答案:D

45.—Whereareyoufrom?

A、Thatsagoodidea.

B、Let*sgotheretogether.

C、Soundsinteresting.

D、rmfromCanada.

答案:D

46.1spendlonghoursatadeskandoperatingthecomputer

allday.

A、tosit

B、insitting

C、sittingin

D、sit

答案:B

47.Thewholeclassisdivided8groups.

A、into

B、from

C、in

D、at

答案:A

48.lt'snoteasyaforeignlanguage.

A、masters

B、master

C、tomaster

D、mastering

答案:c

49.—Whoputthebooksontheshelf?—Jack.

A、put

B、puts

C、did

D、Does

答案:C

50.1thinksurfingtheInternetisawastetime.

A、in

B、of

C、on

D、at

答案:B

51.aGPSwillmakeeasierforyoutovisitastrange

place.

A、Totake;that

B、Totake;it

CxTake;that

D、Take;it

答案:B

52.Whatsyourforthecomingnewyear?

A、play

B、plant

C、plan

D、plans

答案:C

53.Theboywithtwodogsintheyardwhentheearthquake

hitthecity.

A、isplaying

B、areplaying

C、wereplaying

D、wasplaying

答案:D

54.EventhoughitVi/assnowingoutside,shewarm.

A、feel

B、feelled

C、feeled

D、felt

答案:D

55.Heisrunning_thewindtowardstheeastofthestation___Tom

isrunningtheright.

A、down;and;on

B、against;while;on

C、for;with;in

D、with;while;to

答案:B

56.—Wouldyouliketohavedinnerwithme?

A、No,Ican't.

B、Fmsobusy,youknow.

C、rdloveto,butIambusynow.

D、rdrathernot.

答案:C

57.—IoftenseePeter*sfatherplaybasketballonmywaytoschool.

一That1snotstrange.NotonlyPeterbutalsohisfathersp

orts.

A、enjoy

B、enjoys

C、enjoyed

D、wasenjoyed

答案:B

58.—$30anight.

A、SingleorDouble?

B、Couldyoutellme?

C、Howmuchistheroom?

D、Howdidyouenjoyit?

答案:C

59.TheweatherwasthanIhadexpected.

A、bad

B、badly

C、worse

D、worst

答案:C

60.—rmsorrytohavegivenyousomuchtrouble.

A、Allright.

B、Nevermind.

C、Don*tbesorry.

D、Fmsorry,too.

答案:B

61.Theword""meanstosayordosomethingagain.

A、understand

B、forget

C、mention

D、repeat

答案:D

62.--Whatsyourfather?—Heis.

A、amanager

B、notin

C、agoodman

D、strong

答案:A

63.Haveyoufinishedthatmagazine?

A、read

B、beingread

C、reading

D、toread

答案:C

64.Themanisdrivingat40kilometershour.

A、a

B、an

C、the

D、/

答案:B

65.—Couldyougivemeafewonhowtospendthecoming

summerholiday?—OK.Letmesee.

A、hobbies

B、knowledge

C、suggestions

D、information

答案:C

66,—bagisthisTIt*sJack's.

A、What

B、Which

C、Whose

D、Who's

答案:C

67.—Canyouturnthatmusicdown,Tom?Fmreadingabooknow.

A、No,rdliketo.

、

BYeszsorry.

C、No,please.

D、I'dlikeit.

答案:B

68.Heusuallygoestoworkbybike,butonfoot.

A、attimes

B、ontime

C、intime

D、attime

答案:A

69.lt'srainingoutside.Takeanwithyou.

A、cash

B、lifering

C、camera

D、umbrella

答案:D

70.—Couldyousparemeafewminutes?-,butFIIbefreet

hisafternoon.

A、No,Iwon't

B、OK,noproblem

C、Sure

D、rmafraidnot

答案:D

71.Nowfillinthis,please.

A、from

B、form

C、inform

D、force

答案:B

72.1oftenwithmyfriendsinEnglishonline.

A、say

B、speak

C、talk

D、tell

答案:C

73.LiWeiisChineseboy.He'shonestboy.

A、a;a

B、an;a

C、a;an

D、an;an

答案:C

74.Cathyisafraidofthedog.Shewillrunawaysheseesit.

A、eversince

B、although

C、assoonas

D、sothat

答案:C

75.—Doyouknow?—Theythinkitisverysuccessful.

A、whenthe24thWinterOlympicGamestookplace

B、whattheforeignersthinkofthe24thWinterOlympicGames

C、whythe24thWinterOlympicGamestookplaceinBeijing

D、howtheChineseplayersdidinthe24thWinterOlympicGames

答案:B

76.1likebookingticketsonline,becauseitis.

A、boring

B、confident

C、convenient

D、expensive

答案:c

77.—LookatthemessJackmade.—FIItellhimtobecaref

ulnexttime.

A、Heisgladtoseeyou.

B、Whatdoesthismean?

C、Heisreallytoblame.

D、Heiswelcome.

答案:C

78.—Sorry,Ididn'tetotheparty.Iwassickthatday.

A、Idon'tknowthat.

B、Thatsallright.

C、Yes,we'IIhaveanotherparty.

D、I'dloveto.

答案:B

79.Wecan'tavoidtrafficaccidentsunlesseveryonetherul

es.

A、follows

B、breaks

C、willfollow

D、willbreak

答案:B

8O.Ifyouknowtheanswer,yourhand,please.

A、putup

B、putdown

C、puton

D、putin

答案:A

81.Themuseumisquitefar.Itwilltakeyouhalfhourtogot

herebybus.

A、an;/

B、an;a

C、a;/

D、/;/

答案:A

82.—Don'tforgettokeepadistanceofatleastonemeter,Josh.一

A、Sorry,Iwon't

B、Yes,Iwill

C、Notatall

D、No,Ican'doit

答案:A

83.—Whataboutarest?—OK!Let'sgoforawalk.

A、tohave

B、had

C、have

D、having

答案:D

84.Thinkitover,you*IIworkoutthemathproblem.

A、or

B、so

C、for

D、and

答案:D

85.—Doyouknowwhathisis?—TomBrown.

A、fullname

B、firstname

C、lastname

D、familyname

答案:A

86.-Howwillthebossbeback?-Infourdays.

A、far

B、soon

C、long

D、often

答案:B

87.—what'stheriverinChina?—TheYangtzeRiver.

A、long

B、longer

C、longest

答案:C

88.interestingstoryitwas!WeaskedMs.Whitetotellitagai

nandagain.

A、Howan

B、How

C、Whatan

D、What

答案:C

89.—Whichwouldyoulike,teaormilk?—

A、Helpyourself

B、What?Idon'tliketeaatall.

C、Milk,please.

D、Yes,please.

答案:C

90.--Bob,youlooksohappytoday!--Well,IgotAonmy

English.

A、the

B、a

C、an

D、/

答案:A

91.—Let*splaytennis.Ilovetennis,too.

A、Thatsoundsgood.

B、Itlooksnice.

C、Oh,no.

D、Sorry,Idon'tknow.

答案:A

92.0urschoolisnotverybig.Thereareonlystudents.

A、ninehundredsof

B、ninehundred

C、ninehundreds

D、ninehundredof

答案:B

93.—Hopeyouwillhaveagoodjourney.

A、Welldone.

B、Thankyouverymuch.

CxCertainly.

D、Nicetomeetyou.

答案:B

94.Myhometownusedtobeasmallplacewithiti

snow.

A、compared;how

B、compared;what

C、comparing;what

D、comparing;how

答案:B

95.—Goodmorning!

A、Goodafternoon!

B、Goodevening!

C、Goodnight!

D、Goodmorning!

答案:D

96.Theprettygirlismygoodfriend.nameisGrace.

A、Her

B、His

C、Your

D、Its

答案:A

97.Hedoesn*tknowhowtothiswordinEnglish.

A、speak

B、talk

C、say

D、tell

答案:c

98.LiLeididquiteintheEnglishpetition.Idideven.

A、better;well

B、better;good

C、well;better

D、good;better

答案:C

99.—Howmanybooksarethereontheshelf?Well.Ithinkthereare

books.

A、twohundredandforty

B、twohundredsandforty

C、twohundredof

D、twohundredsof

林室,A

100.—Doyoutakethesubwaytoschool?

A、Yes,youdo.

B、No,youdon't.

C、No,Idon't.

D、Yes,hedoes.

答案:C

lOl.Theself-servicemakesitconvenientforustoborrov/b

ooks.

A、hotel

B、bank

C、library

D、Hospital

答案:C

102.Whatdoyouusuallyhavebreakfast?

A、to

B、for

C、from

D、of

答案:B

103.—Usingpublicchopsticksnecessarywheneatingwith

others.—That'sright.

Axis

B、are

C、was

D、were

答案:A

104.—--Fvegotacold.

A、Whatsthematterwithyou?

B、Howareyoufeelingnow?

C、Whathaveyouhappened?

D、Howlonghaveyoubeenill?

答案:A

105.ThewordsfromPage1toPage3areveryclear.Butones

onthepagearenot.

A、first

B、two

C、three

D、Fourth

答案:D

106.NoLitter

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:D

107.1wantbasketballwithhim.

A、to

B、play

C、plays

D、toplay

答案:D

108.youkeeppracticingspeakingEnglisheveryday,you'IIb

ebetteratit

A、Besides

氏While

C、When

D、If

答案:D

109.—What*stheofthewriter?—Female.

A、name

B、gender

C、age

D、job

答案:B

110.—Whatisyoursister?

A、Sheisgood.

B、Sheisyoung.

C、Sheisateacher.

D、Sheismysister.

答案:C

lll.Theretwopeoplewaitingforyououtsidenow.

Axis

B、are

C、was

D、Were

答案:B

112.Peterwithhisclassmatesforthebuswhentheearthquakehap

pened

A、iswaiting

B、waswaiting

C、arewaiting

D、werewaiting

答案:B

113.Nowpeoplecanwiththeirfriendsfarawaybye-mail,ce

llphoneorletter.

A、keepon

B、keepintouch

C、keepup

D、keepoff

答案:B

114.—SuperputerStore.Yes.Iwanttobuyaputer.

A、Whatareyoulookingfor?

B、Whatareyoudoing?

C、CanIhelpyou?

D、What'swrong?

答案:C

115.Theblueshirtlooksbetteronyouthantheredone.

A、quite

B、more

C、much

D、most

答案:C

116.Healwaystheteachercarefullyinclass.

A、listens

B、listensto

C、hears

D、hearsof

答案:B

117.Withthedevelopmentof5Gtechnology,ourdailyliveshavebe

come.

A、moreandmoreconvenient

B、themostconvenient

C、convenienterandconvenienter

林室,A

118.Thepeople,sRepublicofChinaonOctober1,1949.

A、found

B、wasfounded

C、isfounded

D、wasfound

答案:B

119.1knockedatthedoorbutanswered.Maybetheywe

nttotheconcert.

A、nobody

B、somebody

C、everybody

D、Anybody

答案:A

12O.Hegotbirthdaycakesonhisbirthday.

A、second;fifteen

B、two;fifteen

C、second;fifteenth

D、two;fifteenth

答案:D

121.-Iforgetthenumber.—Youmayinthephonebook.

Axlookforit

B、lookupit

C、lookafterit

D、lookitup

答案:D

122.Therearesoccerfansintheworld.

A、million

B、threemillions

C、millionsof

D、millionof

答案:C

123.Manyofmyclassmatesareworkingvolunteersduringth

eBeijingOlympicGames.

A、for

B、as

C、on

D、of

答案:B

124.1usuallydosomeonSundays.

A、cleanings

B、cleaning

C、cleans

D、clean

答案:B

125.—Jack,howareyoufeelingtoday?-Much.IthinkIcan

gotoschooltomorrow.

A、better

B、worse

C、brighter

D、weaker

答案:A

126.—doyouhavetodoafterschool?—Domyhomework,of

course.

A、What

B、When

C、Where

D、How

答案:A

127.Theydecidehimtheresult.

A、totell

B、telling

C、told

D、tell

答案:A

128.—Whatareyourfavoritesports??

A、Basketball.

B、FmfromChina.

C、Breakfast.

D、Verywell.

答案:A

129.Asurveyoftheopinionsofexpertsthatthreehoursof

outdoorexerciseaweekgoodforourhealth.

A、show;are

B、shows;is

C、show;is

D、shows;are

答案:B

13O.Theywentonuntillateintothenight.

A、working

B、works

C、towork

D、work

答案:A

131.--Couldyouposttheletterformeonyourwayhome?

A、Itdoesn'tmatter.

B、No,thanks.

C、Withpleasure.

D、Yes,please.

答案:c

132.-WhatdoyouusuallydoonSundayafternoons?—

A、IspendmostofSundayeveningstalkingwithmyfriends.

B、InevergetupearlyonSunday.

C、Istayinbeduntillunchtime.

D、IalwayswatchTVathome.

答案:D

133.1plantogototheLiaoningMuseum,butI'mnotsure

A、howIcangetthere

B、howcanIgetthere

C、howIcouldgetthere

D、howcouldIgetthere

生室,A

134.Hestudiedhardertohisreadingskills.

A、improve

B、remember

C、memorize

D、forget

答案:A

135.1foneisnotenough,take.

A、one

B、other

C、theother

D、another

答案:D

136.Acandledoesnotproduceaslightasalightbulb.

A、many

B、much

C、few

D、Little

答案:B

137.—Whydon'tyoutellmethetruth?

A、Yes,Ido.

B、No,Idon,t.

C、BecauseIdon'tknow.

D、That*sallright.

答案:C

138.yourhelp,Ican*tfinishmyjob.

A、with

B、without

C、in

Dxinto

答案:B

139.Assoonashe,hetohisfamily.

A、arrived,writes

B、arrived,written

C、arrived,wrote

D、arrives,write

答案:C

140.—DoyoulikeWesternfoodorChinesefood?—

A、OK,hereyouare.

B、Westernfood.

C、Goodidea!

D、You'rewelcome.

答案:B

141.Everyonehere.Let'sgo.

A、am

B、are

C、is

答案:C

142.—didyousleeplastnight?—Onlyfivehours.Istayedup

latedoingmyhomework.

A、Howsoon

B、Howoften

C、Howlong

D、Howmuch

答案:c

143.—Doyouwanttoeat?NozIwanttoeat

A、out;home

B、out;athome

C、atout;home

D、atout;athome

答案:B

144.—Ididnztpasstheexamagain.

A、Welldone.

B、Whatapity.

C、Iamglad.

D、Thatsright.

答案:B

145.Bewhenyouaredriving.

A、afraid

B、careful

C、clear

D、clean

答案:B

146.—Mary,pleasedon'tmakenoiseinclass.

A、Thatsgreat.

B、Idon7tlikeit.

C、Iwon'tdoitagain.

D、Itdoesnrtmatter.

答案:C

147.—bagisthis?—ItzsJack's.

A、What

B、Which

C、Whose

D、Who's

答案:C

148.—Whatdoesyoursisterlike?—

A、Sheisbeautiful.

B、Sheistall.

C、Shelookslikemymother.

D、ShelikessingingEnglishsongs.

答案:D

149.YOU7dbetterTVeveryday.

A、watchnot

B、notwatch

C、nottowatch

D、donztwatch

答案:B

150.Atruefriendcanhishappinessandsadnesswithyou.

A、have

B、give

C、share

D、make

答案:C

151.—Icalledyouyesterdayevening,butyouwerenotin.—Sorry,I

intheshopwithmymother.

A、am

B、willbe

C、was

D、havebeen

答案:C

152.WhenIheardthatIwouldgotoBeijingwithmyclassmates,I

couldnxthelp.

A、singandjump

B、singingandjump

C、singingandjumping

D、singandjumping

答案:C

153.—Mum,Heleniscomingtodinnerthisevening.—OK.Letzsgive

hertoeat.

A、somethingdifferent

B、differentsomething

C、anythingdifferent

D、differentanything

答案:A

154.1don,tfeelverytoday.

A、good

B、well

C、nice

D、fine

答案:B

155.-Weletoourparty,Mr.Green.

A、Yes,please.

B、It'sOK.

C、Thanks.

D、No,thanks.

答案:C

156.Youcangooutyoupromisetobebackbefore11ocl

ock.

A、sothat

B、asfaras

C、solongas

D、incase

答案:c

157Jennygoestoschoolonfoot.Ittakesherabouthalfh

ourtogetthere.

A、an

B、a

C、the

D、/

答案:A

158.ltoutside.Taketheumbrellawithyou

A、israining

B、rained

C、rains

D、wasraining

答案:A

159.—Whatwereyourfamilymembersdoingtheheavysnow

stormcame?—Wev/eretryingtoplayacardgameathome.

A、while

B、when

C、assoonas

D、since

答案:B

160.—Donrtlistentomusicinclass.—

A、Sorry,Iwon*t.

B、Noway.

C、It'sapleasure.

D、Whatapity!

答案:A

161.Fmthirstynow,buttherelittlewaterintheglass.

A、have

B、has

C、is

D、are

答案:C

162.—Wouldyouliketogoboatingthisafternoon?—

A、Iprefertostayathome.

B、Idon'tknow.

C、Thankyou.

D、Iamready.

答案:A

163.Weshouldhavebreakfasteverydaytokeep.

A、health

B、healthy

C、healthily

D、thehealthy

答案:B

164.Peterabaseball,buthedoesn'tabaseballbat.

A、have;has

B、has;have

C、have;have

D、has;has

答案:B

165.—DoyoulikeAmericanfriends?

A、Yes,Ido.

B、No,Fmnot.

C、Yes,hedoes.

D、No,shedoesn't.

生室,A

166.—Isuggestthatyouseeyourdoctoratonce.

A、Fdbettertakeataxi.

B、Thankyouforyouradvice.

C、Holdon,please.

D、Fine.Andyou?

答案:B

167.TheywalkedsofastthatIcouldnotkeepupthem.

A、for

B、with

c、to

D、/

答案:B

168.—It;saniceday,isn'tit?—

A、It'scold.

B、Yes,itis.

C、Yes,itisn't.

D、No,itis.

答案:B

169.Wouldyoupleasetellme?

A、whereisthepostoffice

B、wherethepostofficeis

C、iswherethepostoffice

D、thepostofficeiswhere

答案:B

170.—Howareyou?—Fm17.

A、much

B、many

C、old

D、often

答案:C

171.-WhereisMr.Green?—Hethebookshop.Youhavetowai

tforhim.

A、wasgoingto

B、hasgoneto

C、hasbeento

D、wentto

答案:B

172.Lily'smotheristeacherinaschool.

A、a

B、an

C、the

D、/

答案:A

173.—Mr.Li,Ymsorry!ImyEnglishhomeworkathome.—D

on'tforgetittoschooltomorrow.

A、Left;tobring

B、forgot;totake

CxLost;tobring

D、amleaving;bringing

答案:A

174.-Mark,howwasyourvisittotheChinaInternationalTechnology

Fair?-.Ilearnedalot.

A、Soundsgood

B、Itwasfantastic

C、That'swillbeOK

D、Forgetit

答案:B

175.—“Thepresidentmadeabrilliantdecision,didn,the?"—"Yes,

hedid.Idon'tknowwhatIwouldhavedoneifItomake

thatdecision/

A、were

B、hadhad

C、havehad

D、had

答案:B

176.—Whataterribleday!It'srainingagain.—Itwon'tlas

tlong.

A、Hurryup.

B、Bytheway.

C、Don'tworry.

D、Takeyourtime.

答案:C

177.—WishyougoodluckinthisEnglishexam!—

A、Thatwouldbenice.

B、Thankyou.

C、Congratulations.

D、Noproblem.

答案:B

178.—-Certainly.

A、Wheredoyoufindthisbike?

B、Willyoutellmewheretobuyabike?

C、Excuseme,where*stheshop?

D、Fmgoingtobuyabike.

答案:B

179.—OhzIamnotfeelingwell.Vvegotacold.—

A、Fine.Howareyou?

B、Nevermind.Takecare.

C、Well,Fmsuretogetwellsoon.

D、rmsorrytohearthat.

答案:D

18O.Themethodwethoughtoftheproblemprovedtobec

orrect.

A、tosolve

B、solving

C、solved

D、Solves

答案:A

181.Thereonlyoneearthbutbillionsof(數(shù)十億)peoplein

theworld,soweshouldprotecttheearth.

A、have

B、is

C、are

答案:B

182.—Tom,don'tbe.Youshouldmakeyourbedeverymor

ning.—Sorry,dad,I'IIdoitnow.

A、lazy

B、shy

C、careless

D、foolish

答案:A

183.1nthepast,Marylisteningtomusicinhersparetime.

A、willlike

Bslikes

Cxlike

D、liked

答案:D

184.ShehasbeeninTianjinfortenyears.Tianjinhasbecomehers

econd

A、family

B、house

C、home

D、room

答案:C

185.—Whatsonyourshoppinglist?

A、Somebananasandadress.

B、Iknowaverygoodclothesstore.

C、Great.Let'sgo.

D、Sorry,Idon'tknowtheprice.

答案:A

186.—Fmtakingmydrivingtesttomorrow.

A、Cheers.

B、Goodluck.

C、eon.

D、Congratulations.

答案:B

187.--Whatdoyouthinkofyourschool?

A、Verybeautiful.

B、Sorry.

C、Verywell.

D、Withpleasure.

答案:A

188.1feachofusmakeseffortssomethingmeaningful,ours

ocietywillbecomebetterandbetter.

A、tolose

B、tobelost

C、todo

D、tobedone

答案:C

189.Thisisthesamepersoncametobuyabluecoat.

A、which

B、what

C、who

D、whom

答案:C

190.—Lilywonthefirstplaceinthecompetition.—Sheiss

uchahard-workinggirl.

A、That'sright.

B、Howcome?

C、Itservesherright.

D、Itdoesn'tmatter.

答案:C

191.—CouldIspeaktoJane,please?

A、Nicetalkingtoyou.

B、Fmafraidyou'vegotthewrongnumber.

C、Whoareyou?

D、CanIhelpyou?

答案:B

192.Letushopewecansettlethematterwithoutmoretrou

ble.

A、any

B、alittle

C、some

Dxlittle

答案:A

193.Shesucceededinthefirstprizeintherelayrace.

A、win

B、towin

C、winning

D、wins

答案:C

194.BettyhasbeenlearningEnglishfor.()

A、threeandahalfyears

B、threeandhalfayear

C、threeandahalfyear

D、threeyearsandhalf

答案:A

195.LucyandClairearesisters,oftenhelptheirmotherdothehous

ework.

A、We

B、You

C、They

D、She

答案:C

196.Listentothemusicandtrytoyourself.

A、advertise

B、relax

C、display

D、show

答案:B

197.—How*stheyoungman?

A、He'stwenty.

B、He'sadoctor.

C、He'smuchbetter.

D、He'sDavid.

答案:C

198.Myunclehasgoodhabitofswimmingeveryday.

A、an

B、the

C、a

D、/

答案:C

199-Canyoucometomybirthdaypartythisevening?-

A、Ofcourse,thankyou.

B、Mypleasure

C、Youarewelcome

D、Comeon

答案:A

200.You'IIgetwetifyougooutintherainanumbrella.

A、with

B、without

C、take

D、bring

答案:B

201.—Canyoutellme?—Twiceaweek.

A、howlongittakesyoutoplaysoccer

B、howoftenyoutakeFrenchlessons

C、howsoonhewillcomeback

D、whenyougotothemovies

答案:B

2O2.Whendidyouhere?

A、gotto

B、reached

C、arrivein

D、reach

答案:D

2O3.MyauntaskswhetherIlikeawoolensweateracotton

one.

A、but

B、or

C、and

D、not

答案:B

2O4.Inthepast,Davidcomputergamesforalongtime,but

nowhenever.

A、usedtoplaying;do

B、usedtoplay;do

C、usedtoplay;does

D、usedtoplaying;does

答案:C

205.—CouldyouhelpmewithmyEnglish?

A、Goodluck.

B、Thanks.

C、Notatall.

D、Withpleasure.

答案:D

206.—Wheredidshegolastweekend?—ShetoShanghaiwit

hherfriends.

A、goes

B、went

C、hasgone

D、go

答案:B

207.—Fmsorryformakingsuchamistake.

A、Excuseme.

B、Fmsorry.

C、Nevermind.

D、Oh,mydear.

答案:C

208.Marywantedtotravelaroundtheworldallbyherself,buther

parentsdidnothertodoso.

A、forbid

B、allow

C、follow

D、ask

答案:B

2O9.Catherinehastwocousins.Oneisquiet,andisnoisy.

A、another

B、theother

C、other

D、others

答案:B

21O.WeleftXi'anaveryhotsummerafternoon.

A、on

Bsin

C、during

D、by

答案:A

211.—FIIbeawayforaweek.Wouldyoumindlookingaftermyca

t?Notatall.

A、Iwouldmind.

B、Fdrathernot.

C、Ihavenotime.

D、rdbegladto.

答案:D

212.lthim2hourstofinishthishomework.

A、cost

B、spent

C、took

D、paid

答案:C

213.isonSeptemberthetenth.

A、Children*sDay

B、Teachers,Day

C、Women'sDay

D、Mother*sDay

答案:B

214.—Thankyouforyourflowers.Theyaresolovely.—

A、Fmgladyoulikethem.

B、You*resokind.

C、Itdoesn'tmatter.

D、Ididnothing.

答案:A

215.1muchtimepracticingEnglisheveryday.

A、spend

B、costs

C、take

D、get

答案:A

216Tdratherathome.

A、stay

B、tostay

C、stays

D、stayed

答案:A

217.Therearetwonewbuildingsnearthesea,andofthemare

verytall.

A、none

B、all

C、neither

D、Both

答案:D

218.Thanksgivingisadayforpeopletogivetofamiliesand

friends.

A、thanks

B、sorry

C、love

D、money

答案:A

219.SaveElectricalEnergy

4D

A節(jié)約用電

BS手關(guān)燈節(jié)約用水

C.D.

A、A

B、B

C、C

D、D

答案:A

22O.Hismotherwon'tbethere,hisfathermight.

A、and

B、or

C、so

D、but

答案:D

221.—Whereyou

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論